Skip to content

Фасадна декорация и облицоване на къщи с камък гнайс

Фасадна декорация и облицоване на къщи с камък гнайс

Декоративните елементи от естествен камък са особено популярни в строителството. Това се отнася и за естествения камък гнайс.

Този вид декорации носят специална красота и привлекателност във външния вид на всяка фасада. Сега и вие може да се запознаете с пълния каталог от елементи за облицоване на къщи с камък гнайс. С такова изобилие е трудно да се направи конкретен подбор. И все пак, тук са лидерите, на които собствениците на селски къщи и вили отдават предпочитание. Достойно място в този списък се отрежда на продуктите от естествен камък. Последните са трайни, практични и висококачествени. От тях се изработват корнизи, колони и балюстради. Какво още трябва да знаем, вижте сега:

1-во място: Платформи от естествен камък

Правото място се пада на профили с различни дизайни и различни напречни сечения в площта. Не е лесно да се направи това, без фасадна декорация. Те се характеризират с вариативност на употреба и могат да бъдат фиксирани, както хоризонтално, така и вертикално. Камъкът за облицовка напълно заместват корнизите. Той създава видимо разпределение на етажите, които са прикрепен под тях.

2-ро място: Декор на врати и прозорци от камък гнайс

В основата на всеки дизайнерски проект е проектирането на входни групи и отвори за прозорци. За най-доброто решение за тази задача се приема използването на декоративни елементи. С тяхна помощ може значително да промените външния вид на сградата. За целта е необходима помощта на опитен дизайнер, който компетентно да състави най-успешния план за декорни елементи. Наред с това, може да използвате готови решения. От тях има много, както за интериор и екстериор на дома, така и за външно облицоване на къщи.

3 място: Каменни корнизи Третото място е разделено почти по равно на видовете корнизи. Те се различават от другите декоративни елементи. На първо място намират приложения в широк спектър. При тях, камъкът за облицовка се използва за довършване на фасади, ъгли на сгради, което ги прави универсално решение. Корнизите са придобили популярност поради своята функционалност и декоративност. С тяхна помощ е лесно да се приложи класическият стил. Те се монтират директно под покрива. В същото време корнизите са търсени, не само поради декоративната си функция, но и поради цялостната завършеност на конструкцията и способността им надеждно да скрият от погледите към улуците. Повече за видовете камък за облицовка може да видите и директно в станциите на сайта.

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email